Zones op Thor Park

Het wetenschapspark

Dit park biedt een geschikte omgeving en infrastructuur aan voor (high)tech, innovatieve, kennisintensieve bedrijven en internationale R&D-intensieve ondernemingen die willen samenwerken met kennisinstellingen in de ELAt regio. De nadruk ligt op technologie-activiteiten. Hier zijn EnergyVille en IncubaThor (startende bedrijven) gehuisvest. Er zijn nog 8 clusters van ongeveer 0,5 ha beschikbaar die ontwikkeld kunnen worden.

www.energyville.be

www.incubathor.be

Het hoogwaardig bedrijvenpark

Op Thor Park is ruimte voor technologiegerelateerde kennis-, diensten- en productiebedrijven.

www.genk.be/industrie

Het monumentale hoofdgebouw

Dit imposante historische gebouw Thor Central is in september 2017 opnieuw in gebruik genomen als business- en activiteitencentrum.

www.thorcentral.be

De T2-campus

De state-of-the art technologie en talent campus biedt een innovatief concept van technologische opleidingen aan in de vorm van dag- en avondonderwijs voor studenten van 8 tot 99 jaar, dat aansluit bij de huidige en toekomstige behoeften van de bedrijven.

www.t2-campus.be

Het stedelijk park

Het parkgebied ademt met zijn picknickplekken, fiets- en wandelpaden ruimte en inspiratie uit en heeft een sterke identiteit met unieke elementen uit het mijnverleden,. Een mooi decor voor inspirerende toeristisch-artistieke projecten, gecombineerd met parkmanagement, dat zal waken over het duurzame beheer van de Thor site.